top of page

ELENA

SKIN EXPERT

Hallo, ik ben Elena en ik ben ontzettend enthousiast om me bij het team van Mediserve Skin Clinic aan te sluiten.


Met een grote passie voor de cosmetische wereld, ben ik dol op het creëren van schoonheid. Mijn favoriete behandelingen zijn facials, ontharingen en pedicures. Ik geloof sterk in de kracht van deze behandelingen om mensen te laten stralen en zich goed te laten voelen.


Naar de toekomst toe heb ik de ambitie om mijn passie verder uit te breiden en mijn kennis te verdiepen in huidverbetering en permanente make-up. Dit stelt me in staat om de klanten nog meer te bieden en hen te helpen hun schoonheidsdoelen te bereiken.


Naast mijn werk heb ik verschillende hobby's, waaronder fitness, muziek en zelfstudie. Dit houdt me geïnspireerd en gemotiveerd om voortdurend te groeien en te leren.


Mijn pad naar schoonheidsspecialiste is mede beïnvloed door mijn opgroeien in de zaak van mijn mama. Van jongs af aan wist ik dat ik wilde werken in de beautybusiness. Het is echt mijn passie. Mijn opleiding omvatte drie jaar aan de schoonheidsschool te Gent, gevolgd door aanvullende studie in bio-esthetiek.


Ik ben dankbaar voor de kans om deel uit te maken van dit geweldige team bij Mediserve Skin Clinic en kijk ernaar uit om samen te werken en onze klanten te helpen zich zelfverzeker en stralend te voelen in hun eigen huid.

Mediserve Skin Clinic Ninove
MEER WETEN OVER WAT MEDISERVE SKIN CLINIC TE BIEDEN HEEFT?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEDISERVE SKIN CLINIC

bottom of page