top of page
De huid verstevigen met LPG Endermologie bij Mediserve Skin Clinic Ninove

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, stimuleert endermologie® delicaat de huid om de jeugdigheidscellen te ontwaken: de fibroblast.

DE HUID

VERSTEVIGEN

LPG®
LICHAAMSBEHANDELINGEN

DE HUID VERSTEVIGEN

Endermologie®

 

De enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

De huid verstevigen met LPG Endermologie Lichaamsbehandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG® combineert de rol en gemotoriseerde klep met een sequentiële aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een multidimensionale stimulatie om de verschillende fysiologische mechanismen gelijktijdig te reactiveren.

ENDERMOLOGIE®
DE OPLOSSING

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, stimuleert endermologie® delicaat de huid om de jeugdigheidscellen te ontwaken: de fibroblast. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine om de huid, op een natuurlijke manier, langs binnenuit te verstevigen.

Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

*Endermologie® DERMSCAN studie 2016

Endermowear LPG Endermologie Lichaam bij Mediserve Skin Clinic

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

ENDERMOWEAR LPG®

De resultaten optimaliseren

met endermologie®-cosmetica

De resultaten optimaliseren met LPG Endermologie Cosmetica bij Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic Ninove

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEER WETEN OVER LPG® ENDERMOLOGIE LICHAAM?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES? WE HELPEN JE GRAAG VERDER.
bottom of page