top of page

KAREN

MASTER EXPERT

START VAN MEDISERVE SKIN CLINIC

Ik ben Karen, de oprichtster van Mediserve Skin Clinic. Laat me je meenemen op een reis door mijn leven en passie voor schoonheid.

Als kleine meid was ik al gefascineerd door het concept "schoonheid". Vandaag de dag richt ik me met trots op huidverjonging, huidverbetering, littekenweefselverbetering, afslanking en LPG endermologie.

Mijn reis begon op 18 september 1984 in Jette. Op jonge leeftijd was het al duidelijk welke richting ik zou inslaan. Na het afronden van mijn secundaire studies besloot ik mijn levenslange droom na te jagen en schoonheidsverzorging te studeren in Antwerpen aan het SIVO Berchem.


ONSTAAN EN GROEI VAN MEDISERVE ESTHETICA

In 2005 werd "Mediserve Esthetica" geboren, met als voornaamste doel het verzorgen van gezichtsbehandelingen en nagelverzorging. Na talloze bijscholingen heb ik me vooral gespecialiseerd in Nail Art, waarmee ik verschillende prijzen heb gewonnen.

In 2016 kreeg ik de kans om mijn PHD Master Educator te behalen in Los Angeles (VS), wat me nog meer expertise opleverde.


EVOLUTIE NAAR MEDISERVE SKIN CLINIC

Mijn zaak is sinds 2020 geëvolueerd naar Mediserve Skin Clinic. Tijdens deze periode heb ik mijn expertise aanzienlijk uitgebreid, met een bijzondere focus op LPG endermologie. het is dan ook een eer om een referentiepunt te worden voor LPG in België.

Wat mij onderscheidt, is het voortdurend streven naar perfectie en toewijding om bij te blijven in een snel evoluerende industrie. Ik blijf me tot op de dag van vandaag bijscholen en investeer in de nieuwste apparatuur om nog betere resultaten te kunnen bieden.


EXPERTISE MEDISERVE SKIN CLINIC

Bij Mediserve Skin Clinic zorgen we ervoor dat de klant zich zelfverzekerd voelt in haar/zijn huid dankzij onze innovatieve en corrigerende behandelingen. Door voldoende tijd te nemen tijdens een intakegesprek, kunnen wij altijd een persoonlijk behandelplan opstellen, zowel voor huidverbetering als figuurcorrectie/afslanking. In onze Skin Clinic kunt u terecht voor huidverbetering en huidverjongingsfacials, afslanking, definitieve ontharing en littekenverbetering. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en medische apparatuur. Naast het gebruik van gespecialiseerde apparatuur in elke behandeling, hechten wij ook veel belang aan een echt 'me-time' moment, zodat de klant volledig ontspannen onze kliniek verlaat.


Mijn werk is doordrenkt van passie, en het vervult me met vreugde om elke dag bezig te zijn met wat ik het allerliefste doe. We zijn vastbesloten om deze toewijding nog vele jaren voort te zetten en voortdurend te blijven groeien en ontwikkelen, zodat we onze klanten de beste zorg kunnen blijven bieden.


We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Mediserve Skin Clinic!

Mediserve Skin Clinic Ninove
MEER WETEN OVER WAT MEDISERVE SKIN CLINIC TE BIEDEN HEEFT?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEDISERVE SKIN CLINIC

bottom of page