top of page
LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MEDICAL

LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MEDICAL

LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MEDICAL

NATUURLIJKE EN EFFECTIEVE OPLOSSINGEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN ELKE LEVENSFASE!

LPG® ENDERMOLOGIE
MEDICAL

TIJDENS & NA DE ZWANGERSCHAP

VERMOEIDE BENEN

BORSTKANKER

MENOPAUZE

LITTEKENS & BRANDWONDEN

Na een operatie, brandwonde, trauma, vormt de huid een litteken door collageen te produceren op de plaats van de wond.

Als dit niet wordt behandeld kan dit natuurlijke proces een echte barrière in de huid creëren, die de uitwisselingen tussen de cellen beïnvloedt.

LITTEKENS & BRANDWONDEN

Littekens en brandwonden behandelen met LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove
De menopauze met LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove

De menopauze leidt tot een reeks fysiologische (opvliegers, duizeligheid, nachtelijk zweten, problemen met de urinewegen, ...) en psychologische veranderingen (angst, slaapstoornissen of concentratieproblemen, stemmingswisselingen, ...) die afhankelijk van de vrouw min of meer belangrijk zijn en hun levenskwaliteit kunnen verstoren.

DE MENOPAUZE

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Op dit moment heeft één vrouw op acht* er tijdens haar leven mee te maken.

BORSTKANKER

Borstkanker LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove
Vermoeide benen behandelen met LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove

Zware en pijnlijke benen, gezwollen enkels, zichtbare aderen...

VERMOEIDE BENEN

De komst van een kind wordt vaak gezien als een moment van intens geluk in het leven van een vrouw. Maar naast de vreugde van het moeder worden, heeft een zwangerschap en bevalling gevolgen op het lichaam die niet lichtvaardig mogen worden genomen.

TIJDENS EN NA

DE ZWANGERSCHAP

Tijdens en na de zwangerschap met LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove
 • Hoelang duurt een intake gesprek?
  Ongeveer 30 minuten.
 • Is er een aankoopverplichting?
  Er is zeker geen aankoopverplichting, maar het intake gesprek is echter wel betalend, nl €30. Indien u opstart met een kuur, wordt deze prijs verrekend.
 • Waarom is een intakegesprek zo belangrijk?
  Een intake gesprek is cruciaal, het stelt ons in staat om jouw specifieke behoeften, noden en doelen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen opstellen.
 • Wat moet ik voorbereiden voor het gesprek?
  Je hoeft je niet speciaal voor te bereiden. Heb je zelf enkele vragen of diengen die je wil bespreken, dan mag je gerust een lijstje meebrengen. Indien bij twijfels over correct productgebruik, dan mag u uw eigen producten meebrengen.
 • Wat kan ik verwachten tijdens een intakegesprek?
  We overlopen samen de vragenlijst ivm je huid vb problemen, doelstellingen,… We bekijken je huid en maken enkele opmerkingen op onze facescan of bodyscan document. Nadien bespreken we welke behandeling het beste bij jou past en stellen we een behandelingsplan op. We overlopen ook welke thuisproducten passen bij jouw huid voor een optimaal resultaat te bereiken.
 • Hoeveel sessies zijn er nodig voor zichtbare resultaten?
  Meestal zijn er meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. Het aantal sessies kan variëren afhankelijk van uw individuele behoeften en doelen.Voor optimaal resultaat wordt een kuur aangeraden van minimum 10 sessies, 2x per week.
 • Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?
  De duurzaamheid van de resultaten kan variëren, maar ze kunnen enkele maanden aanhouden. Onderhoudssessies kunnen helpen om de resultaten te behouden. Hier raden we 2 sessies per maand aan.
 • Wat zijn de mogelijke voordelen van LPG Endermologie voor het gelaat?
  Enkele van de voordelen zijn het verminderen van rimpels, verbeterde huidtextuur, verhoogde stevigheid, en een gezondere teint.
 • Is LPG Endermologie pijnlijk?
  Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Patiënten kunnen een aangename, ontspannende ervaring verwachten tijdens de sessie.
 • Is er downtime na een LPG Endermologie sessie?
  Nee, er is doorgaans geen downtime na een sessie. U kunt uw normale activiteiten direct hervatten.
 • Hoe werkt LPG Endermologie voor het gelaat?
  De behandeling maakt gebruik van mechanische stimulatie met behulp van een speciale handpiece om de huid zachtjes te masseren en de natuurlijke productie van collageen, hyaluronzuur en elastine te stimuleren, waardoor de huid strakker en steviger wordt.
 • Kan LPG Endermologie worden gecombineerd met andere behandelingen?
  Ja, LPG Endermologie kan vaak worden gecombineerd met andere cosmetische behandelingen voor nog betere resultaten. Raadpleeg uw specialist voor advies op maat.
 • Wat is LPG Endermologie voor het gelaat?
  LPG Endermologie voor het gelaat is een niet-invasieve behandeling die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om de huidstructuur te verbeteren, rimpels te verminderen en de algehele uitstraling van het gezicht te verjongen.
 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan deze behandeling?
  Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en kunnen roodheid, maar deze verdwijnen meestal snel.
 • Wie komt in aanmerking voor LPG Endermologie voor het gelaat?
  De behandeling is geschikt voor iedereen die tekenen van veroudering willen verminderen, hun huid willen verbeteren en een jeugdiger uiterlijk willen bereiken.
 • Is er downtime na een LPG Endermologie sessie voor het lichaam?
  Nee, er is meestal geen downtime na de behandeling, en u kunt uw normale activiteiten direct hervatten.
 • Wat zijn de mogelijke voordelen van LPG Endermologie voor het lichaam?
  De voordelen kunnen onder meer verminderde cellulite, een gladdere huid, verbeterde lichaamscontouren en vermindering van vetophopingen zijn.
 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan deze behandeling?
  Bijwerkingen zijn meestal mild en kunnen roodheid omvatten. Deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans snel.
 • Wat is LPG Endermologie voor het lichaam?
  LPG Endermologie voor het lichaam is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van mechanische stimulatie om de huid en onderliggende weefsels te verbeteren, cellulite te verminderen en de lichaamscontouren te verfijnen.
 • Is LPG Endermologie voor het lichaam pijnlijk?
  Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Het kan eerder als een aangename massage aanvoelen.
 • Kan LPG Endermologie voor het lichaam worden gecombineerd met andere behandelingen?
  Ja, LPG Endermologie kan vaak worden gecombineerd met andere cosmetische behandelingen om de gewenste resultaten te verbeteren. Uw specialist kan u adviseren over de beste aanpak voor uw situatie.
 • Hoeveel sessies zijn er nodig voor zichtbare resultaten?
  Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de doelen en individuele behoeften van de patiënt. Meestal zijn er meerdere sessies nodig voor de beste resultaten. Voor optimaal resultaat wordt een kuur aangeraden van minimum 10 sessies, 2x per week.
 • Hoe werkt LPG Endermologie voor het lichaam?
  De behandeling maakt gebruik van een speciale handpiece die de huid zachtjes masseert en de doorbloeding verbetert, waardoor vet wordt afgebroken en de huid strakker wordt.
 • Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?
  De duurzaamheid van de resultaten kan variëren, maar ze kunnen enkele maanden aanhouden. Periodieke onderhoudssessies kunnen helpen om de resultaten te behouden. Algemeen raden we 2 onderhoudssessies per maand aan, dit hangt wel af van persoon tot persoon.
 • Wie komt in aanmerking voor LPG Endermologie voor het lichaam?
  De behandeling is geschikt voor mensen die willen werken aan hun lichaamscontouren, cellulite willen verminderen en een gladdere, strakkere huid willen bereiken.
 • Wat is LPG Endermologie Medical?
  LPG Endermologie Medical is een geavanceerde en niet-invasieve behandelingstechnologie die wordt gebruikt in de medische wereld voor verschillende toepassingen, waaronder littekenverbetering, lymfoedeembehandeling en andere medische aandoeningen.
 • Hoe werkt LPG Endermologie Medical?
  De behandeling maakt gebruik van gecontroleerde mechanische stimulatie om de huid en weefsels te masseren, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd, littekens worden verzacht en lymfatische drainage wordt gestimuleerd.
 • Is LPG Endermologie Medical veilig?
  Ja, LPG Endermologie Medical wordt als veilig beschouwd en wordt vaak gebruikt in medische instellingen over de hele wereld.
 • Voor welke medische aandoeningen kan LPG Endermologie Medical worden gebruikt?
  LPG Endermologie Medical kan worden toegepast voor verschillende medische doeleinden, waaronder littekenverbetering, lymfoedeem, fibrose, pre -en post operatief zoals bij liposuctie, ooglidcorrecties, buikwandcorrecties en het verminderen van zwelling na chirurgische ingrepen...
 • Kan LPG Endermologie Medical worden gecombineerd met andere medische behandelingen?
  Ja, in sommige gevallen kan LPG Endermologie Medical worden gecombineerd met andere medische behandelingen om de algehele resultaten te verbeteren. Dit moet echter worden bepaald door uw specialtist.
 • Is LPG Endermologie Medical pijnlijk?
  Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Veel patiënten vinden het eerder ontspannend.
 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan medische toepassingen van LPG Endermologie?
  Bijwerkingen zijn meestal mild en kunnen bestaan uit tijdelijke roodheid of lichte zwelling op de behandelde gebieden.
 • Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar na medische toepassingen van LPG Endermologie?
  De duurzaamheid van de resultaten kan variëren, maar herhaalde sessies en onderhoud kunnen helpen om de voordelen te behouden.
 • Zijn er contra-indicaties voor LPG Endermologie Medical?
  Ja, er kunnen contra-indicaties zijn afhankelijk van de medische geschiedenis van de patiënt. Het is belangrijk om uw professional te raadplegen voor een grondige evaluatie.
 • Hoeveel sessies zijn er doorgaans nodig voor medische toepassingen?
  Het aantal benodigde sessies kan variëren afhankelijk van de specifieke medische aandoening en de individuele behoeften van de patiënt.
 • Wat is Bodysculptor® Reveal?
  Bodysculptor Reveal is een geavanceerd niet-invasief lichaamscontouringsysteem dat gebruikmaakt van technologieën zoals lage frequentiegolven om de lipolyse te activeren, vet te verminderen en de huid te verstevigen.
 • . Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar na Bodysculptor® Reveal behandelingen?
  De duurzaamheid van de resultaten kan variëren, maar ze kunnen enkele maanden tot langer aanhouden. Onderhoudssessies kunnen helpen om de resultaten te behouden.Hier raden we een frequentie van 2 sessies per maand aan.
 • Wat zijn de mogelijke voordelen van Bodysculptor® Reveal?
  Enkele voordelen zijn vetvermindering, huidverstrakking, verbeterde lichaamscontouren en een gladdere huid.
 • Is er downtime na een Bodysculptor® Reveal sessie?
  Er is geen downtime na een sessie, en patiënten kunnen hun normale activiteiten direct hervatten.
 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan Bodysculptor® Reveal?
  Hier worden doorgaans geen bijwerkingen ondervonden. Heel uitzonderlijk wordt er een lichte hoofdpijn ervaren na de 1ste sessie door het afvoeren van de gifstoffen. Dit verdwijnt zeer snel.
 • Hoeveel sessies zijn er meestal nodig voor zichtbare resultaten?
  Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de individuele doelen en de te behandelen gebieden. Meerdere sessies zijn meestal nodig voor optimale resultaten.Voor optimaal resultaat raden we deze behandeling altijd aan in kuurvorm: 12 sessies, 2 à 3 keer per week.
 • Hoe werkt Bodysculptor® Reveal?
  De behandeling maakt gebruik van gerichte energie om vetcellen af te breken en de huid te verstrakken. Dit stimuleert de natuurlijke afvoer van vet en toxines uit het lichaam.
 • Doet Bodysculptor® Reveal pijn?
  De behandeling is comfortabel, en de meeste mensen ervaren geen pijn. Sommige kunnen een licht tintelend of warm gevoel ervaren.
Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEER WETEN OVER LPG® ENDERMOLOGIE MEDICAL?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES? WE HELPEN JE GRAAG VERDER.
bottom of page