top of page
LPG Endermologie Medicalbehandelingen bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MEDICAL

BORSTKANKER

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Op dit moment heeft één vrouw op acht* er tijdens haar leven mee te maken.

Vrouwen worden ook steeds jonger getroffen. Ook al maken preventie, onderzoek en behandelingen regelmatig enorme vooruitgang, toch wordt nog maar weinig rekening gehouden met de zorg in verband met de gevolgen van chirurgie: het is echter de tijd van fysieke en psychologische reconstructie, waarvan het slagen fundamenteel is om vrouwelijkheid en een actief leven terug te vinden. De rol van de kinesitherapeut, nog onbekend bij het grote publiek, is van essentieel belang tijdens deze stap en zorgt ervoor dat vrouwen zich geleidelijk terug eigen kunnen maken aan hun lichaam.

Daarom zet LPG zich al jarenlang in voor gezondheidsteams en de ontwikkeling van specifieke verzorgingsprotocollen voor en na borstkanker, om patiënten te begeleiden tijdens elke fase van hun revalidatie.

*Bron: ThinkPink

10.695

ZIJN HET AANTAL VROUWEN GETROFFEN DOOR EEN BORSTKANKER IN 2013 *

10.490

IS HET AANTAL NIEUWE BORSTKANKERS DIE IN BELGIË IN 2011 WERDEN GEREGISTREERD* *

*Bron: Kenniscentrum voor Gezondheidszorg

NR. 1

BORSTKANKER TREFT NERGENS MEER VROUWEN DAN IN BELGIË**

ENDERMOLOGIE® MEDICAL

Dankzij de mechanische mobilisatie van de huid kan de techniek endermologie® médical de gevolgen van de operatie verzachten door het secundaire oedeem te verminderen, door de ontstekingstoestand te verminderen en het verschijnen van verklevingen te beperken. Bovendien stimuleert de werking van de verschillende behandelingskoppen de microcirculatie, activeert het de productie van collageen en elastine om het littekenproces te vergemakkelijken, minimaliseert het pijnlijke symptomen en zorgt het voor meer flexibiliteit.

Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEER WETEN OVER LPG® ENDERMOLOGIE MEDICAL?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES? WE HELPEN JE GRAAG VERDER.
bottom of page