top of page
De teint verhelderen met LPG Endermologie Gelaat bij Mediserve Skin Clinic Ninove

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals, als een echte fitness voor de huid.

DE TEINT

VERHELDEREN

LPG®
GEZICHTSBEHANDELINGEN

DE TEINT VERHELDEREN

Endermologie®

 

De 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Als een echte huidarchitect creëert de fibroblast de fundamentele substanties van de huid, waarbij densiteit, zachtheid en glans worden verzekerd: collageen voor het behoud en de stevigheid, elastine voor de soepelheid, hyaluronzuur voor volume en hydratatie. Vanaf 25 jaar en ondanks een perfecte levensstijl, vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering.

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De teint verhelderen met LPG Endermologie Gelaat bij Mediserve Skin Clinic Ninove

Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter

en de teint 2 keer stralender*.

De ideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

*Studie Humbert

De resultaten optimaliseren

met endermologie®-cosmetica

De resultaten optimaliseren met LPG Endermologie Cosmetica bij Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEER WETEN OVER LPG® ENDERMOLOGIE GELAAT?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES? WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

Aan het oppervlak wordt de huid in alle zachtheid geëxfolieerd, krijgen de weefsels zuurstof en wordt de microcirculatie herstart voor een egale teint.

ENDERMOLOGIE®
DE OPLOSSING

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en de hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid in alle zachtheid, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken.

bottom of page