top of page
De menopauze met LPG Endermologie Medical bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MEDICAL

DE MENOPAUZE

De menopauze leidt tot een reeks fysiologische (opvliegers, duizeligheid, nachtelijk zweten, problemen met de urinewegen, ...) en psychologische veranderingen (angst, slaapstoornissen of concentratieproblemen, stemmingswisselingen, ...) die afhankelijk van de vrouw min of meer belangrijk zijn en hun levenskwaliteit kunnen verstoren.

Naast deze meest voorkomende symptomen stijgt het risico op de ontwikkeling van hart- en vaatziekten en worden de botten brozer, wat kan leiden tot osteoporose. Tegelijk versnelt de huidverslapping, de spiermassa neemt af (sarcopenie) en de vetten hopen zich op.

4 OP 5

IS HET AANTAL VROUWEN DIE FYSIEKE EN/OF PSYCHISCHE KLACHTEN HEEFT TIJDENS DE MENOPAUZE, DE MEESTE BLIJVEN ONBEHANDELD…*

51 JAAR

DE GEMIDDELDE LEEFTIJD WAAROP DE MENOPAUZE BEGINT*

*Bron: Kenniscentrum voor Gezondheidszorg

ENDERMOLOGIE® MEDICAL

Met endermologie® medical kunnen sommige effecten van de menopauze worden verminderd. De stimulatie die de behandelingskop uitvoert op het huidoppervlak ontwaakt de afslankcellen (adipocyten), voor de afvoer van gelokaliseerd en hardnekkig vet. Tegelijk vermindert de sinaasappelhuid. Daarnaast verstevigt endermologie® médical de huid dankzij de activering van de natuurlijke collageen- en elastinesynthese en stimuleert het de bloedsomloop om de symptomen van zware benen of waterretentie te verlichten.

Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic Ninove

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEER WETEN OVER LPG® ENDERMOLOGIE MEDICAL?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES? WE HELPEN JE GRAAG VERDER.
bottom of page