top of page

ELS

PMU EXPERT

Laat me mezelf aan je voorstellen. 


Mijn naam is Els, en ik ben trots om je te verwelkomen in de wereld van permanente make-up bij Mediserve Skin Clinic. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty industrie en als gecertificeerde permanente make-up artiest, ben ik gepassioneerd over het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid.


Mijn reis begon met een diepgewortelde interesse in het perfectioneren van uiterlijke schoonheid, en door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden en expertise verfijnd. Mijn scherp oog voor detail stelt me in staat om de kunst van permanente make-up te begrijpen als geen ander. Ik geloof in subtiele veranderingen die jouw unieke schoonheid benadrukken, en ik streef er altijd naar om resultaten te leveren die niet alleen blijvend zijn, maar ook volledig afgestemd zijn op jouw persoonlijke kenmerken.


Bij Mediserve Skin Clinic is mijn toewijding om jou te laten stralen mijn drijfveer. Ik blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken door regelmatig bijscholing te volgen, zodat ik je de best mogelijke service kan bieden. Dus, als je op zoek bent naar een ervaren en gepassioneerde professional die jouw schoonheid naar een hoger niveau kan tillen, ben ik er klaar voor om je te verwelkomen en je te helpen de blijvende schoonheid te bereiken waar je naar verlangt.


Meer info...

Mediserve Skin Clinic Ninove
MEER WETEN OVER WAT MEDISERVE SKIN CLINIC TE BIEDEN HEEFT?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEDISERVE SKIN CLINIC

bottom of page