top of page

ONS TEAM VAN EXPERTEN STAAT VOOR JE KLAAR

MEET THE TEAM

Karen Van Laethem van Mediserve Skin Clinic

KAREN

MASTER EXPERT

ELENA

SKIN EXPERT

Kathelijne laser expert bij Mediserve Skin Clinic

KATHELIJNE

LASER EXPERT

Els PMU expert bij Mediserve Skin Clinic

ELS

PMU EXPERT

Karen Van Laethem oprichtster van Mediserve Skin Clinic

KAREN

MASTER EXPERT

START VAN MEDISERVE SKIN CLINIC

Ik ben Karen, de oprichtster van Mediserve Skin Clinic. Laat me je meenemen op een reis door mijn leven en passie voor schoonheid.

Als kleine meid was ik al gefascineerd door het concept "schoonheid". Vandaag de dag richt ik me met trots op huidverjonging, huidverbetering, littekenweefselverbetering, afslanking en LPG endermologie.

Mijn reis begon op 18 september 1984 in Jette. Op jonge leeftijd was het al duidelijk welke richting ik zou inslaan. Na het afronden van mijn secundaire studies besloot ik mijn levenslange droom na te jagen en schoonheidsverzorging te studeren in Antwerpen aan het SIVO Berchem.

 

ONSTAAN EN GROEI VAN MEDISERVE ESTHETICA

In 2005 werd "Mediserve Esthetica" geboren, met als voornaamste doel het verzorgen van gezichtsbehandelingen en nagelverzorging. Na talloze bijscholingen heb ik me vooral gespecialiseerd in Nail Art, waarmee ik verschillende prijzen heb gewonnen.

In 2016 kreeg ik de kans om mijn PHD Master Educator te behalen in Los Angeles (VS), wat me nog meer expertise opleverde.

 

EVOLUTIE NAAR MEDISERVE SKIN CLINIC

Mijn zaak is sinds 2020 geëvolueerd naar Mediserve Skin Clinic. Tijdens deze periode heb ik mijn expertise aanzienlijk uitgebreid, met een bijzondere focus op LPG endermologie. het is dan ook een eer om een referentiepunt te worden voor LPG in België.

Wat mij onderscheidt, is het voortdurend streven naar perfectie en toewijding om bij te blijven in een snel evoluerende industrie. Ik blijf me tot op de dag van vandaag bijscholen en investeer in de nieuwste apparatuur om nog betere resultaten te kunnen bieden.

 

EXPERTISE MEDISERVE SKIN CLINIC

Bij Mediserve Skin Clinic zorgen we ervoor dat de klant zich zelfverzekerd voelt in haar/zijn huid dankzij onze innovatieve en corrigerende behandelingen. Door voldoende tijd te nemen tijdens een intakegesprek, kunnen wij altijd een persoonlijk behandelplan opstellen, zowel voor huidverbetering als figuurcorrectie/afslanking. In onze Skin Clinic kunt u terecht voor huidverbetering en huidverjongingsfacials, afslanking, definitieve ontharing en littekenverbetering. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en medische apparatuur. Naast het gebruik van gespecialiseerde apparatuur in elke behandeling, hechten wij ook veel belang aan een echt 'me-time' moment, zodat de klant volledig ontspannen onze kliniek verlaat.

 

Mijn werk is doordrenkt van passie, en het vervult me met vreugde om elke dag bezig te zijn met wat ik het allerliefste doe. We zijn vastbesloten om deze toewijding nog vele jaren voort te zetten en voortdurend te blijven groeien en ontwikkelen, zodat we onze klanten de beste zorg kunnen blijven bieden.

 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Mediserve Skin Clinic

Mediserve Skin Clinic Ninove
Mediserve Skin Clinic Ninove

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

Skin expert Elena bij Mediserve Skin Clinic

ELENA

SKIN EXPERT

Hallo, ik ben Elena en ik ben ontzettend enthousiast om me bij het team van Mediserve Skin Clinic aan te sluiten.

 

Met een grote passie voor de cosmetische wereld, ben ik dol op het creëren van schoonheid. Mijn favoriete behandelingen zijn facials, ontharingen en pedicures. Ik geloof sterk in de kracht van deze behandelingen om mensen te laten stralen en zich goed te laten voelen.

 

Naar de toekomst toe heb ik de ambitie om mijn passie verder uit te breiden en mijn kennis te verdiepen in huidverbetering en permanente make-up. Dit stelt me in staat om de klanten nog meer te bieden en hen te helpen hun schoonheidsdoelen te bereiken.

 

Naast mijn werk heb ik verschillende hobby's, waaronder fitness, muziek en zelfstudie. Dit houdt me geïnspireerd en gemotiveerd om voortdurend te groeien en te leren.

 

Mijn pad naar schoonheidsspecialiste is mede beïnvloed door mijn opgroeien in de zaak van mijn mama. Van jongs af aan wist ik dat ik wilde werken in de beautybusiness. Het is echt mijn passie. Mijn opleiding omvatte drie jaar aan de schoonheidsschool te Gent, gevolgd door aanvullende studie in bio-esthetiek.

 

Ik ben dankbaar voor de kans om deel uit te maken van dit geweldige team bij Mediserve Skin Clinic en kijk ernaar uit om samen te werken en onze klanten te helpen zich zelfverzeker en stralend te voelen in hun eigen huid.

Laser expert Kathelijne bij Mediserve Skin Clinic

KATHELIJNE

LASER EXPERT

Hallo , ik ben Kathelijne,

 

Ik studeerde in 2018 af als verpleegkundige aan Karel de Grote Hogeschool.

 

Gedreven door de belangstelling voor huidverbetering sloot ik me aan bij de medische laserpraktijk. Wij zijn een dynamisch team met heel wat ervaring in laserbehandelingen.

 

Ons team bestaat uit mensen met medische en/of paramedische opleiding waarin nauw wordt samengewerkt met artsen en dermatologen om een top-of-the-line veilige lasertechnologie aan te bieden, zowel voor definitieve ontharing als voor andere esthetische behandelingen.

Medische ontharing met Diodelaser

Het is de beste en vrijwel pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen zonder de vaak pijnlijke ongemakken die scheren, waxen, epileren met zich meebrengt.

Wij verwijderen permanent het overtollige lichaamshaar door gebruik te maken van 

top-of-the-line veilige laserapparatuur welke door artsen / professionals als absolute gouden standaard naar efficiëntie en veiligheid gezien wordt.

 

De behandeling wordt enkel door mensen met een medische / paramedische opleiding uitgevoerd.

PMU expert Els bij Mediserve Skin Clinic

ELS

PMU EXPERT

Laat me mezelf aan je voorstellen. 

 

Mijn naam is Els, en ik ben trots om je te verwelkomen in de wereld van permanente make-up bij Mediserve Skin Clinic. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty industrie en als gecertificeerde permanente make-up artiest, ben ik gepassioneerd over het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid.

 

Mijn reis begon met een diepgewortelde interesse in het perfectioneren van uiterlijke schoonheid, en door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden en expertise verfijnd. Mijn scherp oog voor detail stelt me in staat om de kunst van permanente make-up te begrijpen als geen ander. Ik geloof in subtiele veranderingen die jouw unieke schoonheid benadrukken, en ik streef er altijd naar om resultaten te leveren die niet alleen blijvend zijn, maar ook volledig afgestemd zijn op jouw persoonlijke kenmerken.

 

Bij Mediserve Skin Clinic is mijn toewijding om jou te laten stralen mijn drijfveer. Ik blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken door regelmatig bijscholing te volgen, zodat ik je de best mogelijke service kan bieden. Dus, als je op zoek bent naar een ervaren en gepassioneerde professional die jouw schoonheid naar een hoger niveau kan tillen, ben ik er klaar voor om je te verwelkomen en je te helpen de blijvende schoonheid te bereiken waar je naar verlangt.

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien.

 

Eindelijk geen uitgelopen make-up, ongelijke wenkbrauwen of stress tijdens het sporten, zwemmen, op vakantie of bij slecht weer.

In elke situatie blijft de permanente make-up perfect zitten.

 

PMU is een cosmetische behandeling waarbij kleurpigmenten veilig – net onder de huid –  worden ingebracht op de plaats waar men make-up zou aanbrengen. De techniek lijkt op het zetten van een tatoeage maar is minder diep waardoor een jaarlijkse touch - up nodig is.

bottom of page