top of page
Dr. A. De Leeuw Mediserve Skin Clinic Ninove

DR. A. DE LEEUW

ESTHETISCH EXPERT

Wat is Btox?


Btox is een buitengewoon veilig geneesmiddel dat in de geneeskunde (neurologie, urologie, dermatologie) al meer dan 30 jaar gebruikt wordt.

Btx wordt gebruikt om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes 'weg te gommen'.  Na deze behandeling worden de spieren niet meer geactiveerd.


Na verloop van tijd verdwijnen daardoor de rimpels.  De botuline toxine (werkzame stof van Btox) werkt alleen op de behandelde spiertjes en heeft geen effect op de rest van het lichaam.


Ons uiterlijk kan een barometer zijn voor ons emotioneel welzijn.  Wanneer we ons hierover onzeker voelen of wanneer een blik in de spiegel ons ongelukkig maakt, kan een botoxbehandeling ons opnieuw laten stralen.  


Als esthetisch arts, behandel ik je gezicht met gerichte en doeltreffende botoxinjecties en bezorg jou op een veilige, comfortabele en effectieve wijze een natuurlijke look. Omarm je schoonheid.


BTX in combinatie met gelaatsverzorging?


Onze botoxbehandelingen helpen je bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl onze gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen je huid voeden en verjongen.


Waarom kiezen tussen botox en gelaatsverzorgingen als je beide kunt hebben? Onze experts combineren deze twee krachtige behandelingen om je te helpen de beste versie van jezelf te worden.


Met botox behaal je snel zichtbare resultaten door rimpels te verminderen, terwijl onze gelaatsverzorgingen je huid herstellen, hydrateren en verjongen voor een langdurige, gezonde gloed.


Laat ons je begeleiden op je reis naar een jeugdige uitstraling en een stralende huid.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe botox en gelaatsverzorgingen hand in hand gaan voor de perfecte schoonheidservaring.

Mediserve Skin Clinic Ninove
MEER WETEN OVER WAT MEDISERVE SKIN CLINIC TE BIEDEN HEEFT?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

MEDISERVE SKIN CLINIC

bottom of page