top of page
LPG® Endermologie behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MOGELIJKE BEHANDELINGEN

CELLULITE

Behandeling van cellulite bij Mediserve Skin Clinic Ninove

CELLULITE

Wat is cellulite?

Cellulite is een veelvoorkomende huidaandoening die wordt gekenmerkt door het verschijnen van bobbels en putjes op de huid, meestal op de dijen, billen en soms op de buik. Het wordt vaak omschreven als een "sinaasappelhuid" vanwege de textuur die lijkt op de schil van een sinaasappel.


Cellulite ontstaat wanneer vetcellen zich onder de huid ophopen en tegen het bindweefsel duwen, waardoor de huid een ongelijkmatig uiterlijk krijgt. Het is een veelvoorkomend cosmetisch probleem dat vooral vrouwen treft, en de exacte oorzaak ervan is niet volledig begrepen, maar genetica, hormonale veranderingen en levensstijlfactoren kunnen een rol spelen.


Het is belangrijk op te weten dat cellulite een veelvoorkomend esthetisch probleem is en dat het normaal en natuurlijk is. Het hebben van cellulite is niet schadelijk voor de gezondheid, maar het kan invloed hebben op iemands zelfvertrouwen en eigenwaarde.

BEHANDELING EN RESULTATEN

CELLULITE

LPG Endermologie is een geavanceerde niet-invasieve behandeling die zich richt op het verminderen van cellulite en het herstellen van de huidtextuur. Met behulp van speciale apparatuur en gepatenteerde technologieën worden de huid en het onderliggende weefsel zacht gemasseerd en opgerold. Deze massage stimuleert de bloedsomloop, verhoogt de lymfedrainage en bevordert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere, gladdere huid.


Na een reeks LPG Endermologie-sessies zijn de resultaten vaak opmerkelijk. Cellulite wordt zichtbaar verminderd, en de huid krijgt een gladder, strakker uiterlijk. Bovendien helpt de verbeterde bloedsomloop om de huidskleur te verbeteren en eventuele oneffenheden te verminderen. Veel mensen ervaren een toename van zelfvertrouwen en een verbeterd gevoel van eigenwaarde na de behandeling.


Om de effecten van LPG Endermologie te verbeteren en te behouden, biedt LPG een reeks cosmetische producten die speciaal zijn ontworpen om de huid na de behandeling te verzorgen. Deze producten bevatten vaak actieve ingrediënten die de stevigheid en elasticiteit van de huid ondersteunen, waardoor de resultaten langer behouden blijven. Door LPG Endermologie-behandelingen te combineren met deze producten, kunnen cliënten genieten van een duurzame verbetering van de huidtextuur en een stralende teint.


LPG Endermologie wordt aanbevolen in kuurvorm, waarbij de exacte hoeveelheid sessies afhangt van de individuele huidproblemen. Na de kuur wordt onderhoudsbehandeling aanbevolen, meestal twee keer per maand, om de bereikte resultaten zo lang mogelijk te behouden.

Huidtherapie bij Mediserve Skin Clinic Ninove

CELLULITE

MEER WETEN OVER HUIDTHERAPIE?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

MEDISERVE SKIN CLINIC

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

bottom of page