top of page
LPG® Endermologie behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

Natuurlijke schoonheid ontmoet geavanceerde wetenschap in LPG Endermologie bindweefselmassage, een 100% natuurlijke techniek ontwikkeld in Frankrijk. Deze behandeling is niet alleen gebaseerd op jarenlang onderzoek en innovatie, maar wordt ook ondersteund door talrijke wetenschappelijke studies.


LPG Endermologie bindweefselmassage biedt zowel esthetische als medische voordelen. Voor esthetische doeleinden is het een uitstekende keuze om de huidtextuur te verbeteren, cellulitis te verminderen, vet ophoping aan te pakken en rimpels te verzachten. Maar het gaat verder dan alleen cosmetische verbeteringen. Deze behandeling wordt ook medisch gebruikt voor verschillende aandoeningen, waaronder littekens, lipodeem en het verlichten van zware benen.


De geavanceerde massagetechniek stimuleert het bindweefsel en bevordert de natuurlijke processen van het lichaam. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd, worden overtollige vetophopingen aangepakt en wordt de lymfedrainage gestimuleerd. Het resultaat is niet alleen een stralendere huid, maar ook verlichting van medische aandoeningen en een algeheel gevoel van welzijn.


Of je nu op zoek bent naar esthetische verbeteringen of medische ondersteuning, LPG Endermologie bindweefselmassage biedt een veelzijdige en bewezen oplossing die de natuurlijke schoonheid en gezondheid van het lichaam bevordert.

Wat is een LPG® Endermologie behandeling?

LPG® ENDERMOLOGIE

VOORDELEN VAN DE BEHANDELING

LPG® ENDERMOLOGIE

LPG ENDERMOLOGIE GELAAT


 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes: LPG Endermologie stimuleert de productie van collageen en elastine, wat kan helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. Dit resulteert in een gladdere en jeugdigere huid.

 • Verbeterde huidtextuur: Door de diepgaande massage en weefselstimulatie wordt de huidtextuur aanzienlijk verbeterd. Onregelmatigheden zoals grove poriën kunnen worden verminderd, waardoor de huid er egaler en gezonder uitziet.

 • Verhoogde bloedcirculatie: De massage van LPG Endermologie bevordert de bloedcirculatie in het gezicht, wat kan bijdragen aan een gezondere gloed en een betere zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening voor de huidcellen.

 • Lymfedrainage: De behandeling kan helpen bij het afvoeren van toxines en overtollig vocht, waardoor de kans op een gezwollen gezicht wordt verminderd. Dit is vooral gunstig voor mensen met vochtophopingen in het gezicht.

 • Natuurlijke facelift: LPG Endermologie kan helpen bij het verstrakken van verslapte huid en het verbeteren van de gezichtscontouren. Dit resulteert in een natuurlijk ogende facelift zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.

 • Ontspanning en stressvermindering: De massage tijdens de behandeling heeft een ontspannend effect en kan stress verminderen. Dit draagt bij aan een algehele verbetering van de gelaatshuid, aangezien stress vaak huidproblemen kan verergeren.

 • Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten: Door de verbeterde doorbloeding en lymfedrainage kan de huid beter voedingsstoffen opnemen uit huidverzorgingsproducten, waardoor de effectiviteit van je dagelijkse huidverzorgingsroutine wordt vergroot.


LPG ENDERMOLOGIE LICHAAM


 • Vermindering van cellulite: LPG Endermologie kan helpen bij het verminderen van de verschijning van cellulitis door de massage en stimulatie van de huid en onderliggend weefsel. Dit resulteert in een gladdere huidtextuur.

 • Vetvermindering: De behandeling kan helpen bij het afbreken van vetcellen, waardoor het lichaamsvet op specifieke gebieden wordt verminderd. Dit kan bijdragen aan een slankere lichaamsvorm.

 • Verbeterde bloedcirculatie: LPG Endermologie bevordert de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het verminderen van vochtophopingen en het verbeteren van de zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening naar de weefsels.

 • Lymfedrainage: Het kan de lymfestroom stimuleren, wat helpt bij het afvoeren van toxines en overtollig vocht uit het lichaam. Dit is vooral gunstig voor mensen met vochtophopingen of zware benen.

 • Pijnverlichting: LPG Endermologie kan verlichting bieden voor spier- en gewrichtspijn. De massage kan gespannen spieren ontspannen en de algehele pijn verminderen.

 • Huidverstrakking: Het kan de huid verstevigen en de lichaamscontouren verbeteren. Is nuttig zijn na gewichtsverlies of zwangerschap.

 • Ontspanning en welzijn: De behandeling heeft vaak een ontspannend effect en kan stress verminderen, wat bijdraagt aan het algehele welzijn.

 • Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten: Door de verbeterde doorbloeding kan de huid beter voedingsstoffen opnemen uit huidverzorgingsproducten, wat de effectiviteit van je huidverzorgingsroutine kan vergroten.


LPG ENDERMOLOGIE MEDICAL


 • Verlichting van lymfoedeem: LPG Endermologie wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor lymfoedeem, een aandoening waarbij er een ophoping van lymfevocht is. De massage en lymfedrainage kunnen helpen bij het verminderen van de zwelling en het bevorderen van de lymfestroom.

 • Pijnverlichting bij fibromyalgie: Mensen met fibromyalgie kunnen baat hebben bij LPG Endermologie vanwege de pijnverlichtende eigenschappen. De behandeling kan gespannen spieren ontspannen en de pijn verminderen.

 • Verbetering van littekens: LPG Endermologie kan de textuur en de elasticiteit van littekens verbeteren, waardoor ze minder opvallen. Het kan worden gebruikt bij zowel recente als oudere littekens.

 • Behandeling van lipodeem: Lipodeem is een aandoening waarbij er abnormale vetophopingen zijn, vooral in de benen. LPG Endermologie kan helpen bij het verminderen van deze vetophopingen en het verbeteren van de symptomen.

 • Ondersteuning bij brandwondenherstel: Voor mensen die brandwonden hebben opgelopen, kan LPG Endermologie helpen bij het verbeteren van de huidelasticiteit en het verminderen van littekens, wat kan bijdragen aan een beter herstel.

 • Ontstekingsremmende werking: De behandeling kan ontstekingen verminderen en de doorbloeding verbeteren, wat gunstig kan zijn voor mensen met chronische ontstekingsaandoeningen.

 • Verlichting van zware benen: LPG Endermologie kan helpen bij het verminderen van de symptomen van zware benen, zoals zwelling en vermoeidheid, door de bloedcirculatie te verbeteren en vochtophopingen te verminderen.

Behandeling voor cm verlies of vetophoping bij Mediserve Skin Clinic Ninove

CM VERLIES

Behandeling van een verslapte huid bij Mediserve Skin Clinic Ninove

VERSLAPTE HUID

Behandeling van cellulite bij Mediserve Skin Clinic Ninove

CELLULITE

Behandeling van littekens bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LITTEKENS

Behandeling van grauwe huid bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GRAUWE HUID

Behandeling van droge huid bij Mediserve Skin Clinic Ninove

DROGE HUID

Behandeling van huidverjonging bij Mediserve Skin Clinic Ninove

HUIDVEROUDERING

MOGELIJKE BEHANDELING VOOR HET VERHELPEN VAN:

LPG® ENDERMOLOGIE

Huidtherapie bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

KLAAR VOOR EEN STRALENDE HUID? BOEK NU!

MEDISERVE SKIN CLINIC

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

bottom of page