top of page
LPG® Endermologie behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MOGELIJKE BEHANDELINGEN

CM VERLIES

Behandeling voor cm verlies of vetophoping bij Mediserve Skin Clinic Ninove

CM VERLIES

Wat is centimeter verlies of vetophoping?

Vetophoping verwijst naar de ophoping van overtollig vetweefsel op specifieke delen van het lichaam. Deze ongelijk verdeelde vetdepots kunnen leiden tot cosmetische zorgen en ongewenste veranderingen in lichaamsvorm. Factoren zoals voeding, levensstijl, genetica en hormonen spelen een rol bij het ontstaan van vetophoping.


Centimeterverlies verwijst naar het doelgericht verminderen van de omvang van het lichaam, vaak in specifieke probleemgebieden of over het volledige lichaam.


Door de juiste behandeling toe te passen gaan we de lipolyse in het lichaam gaan activeren.

BEHANDELING EN RESULTATEN

CM VERLIES

Wil je effectief centimeters verliezen en je lichaam vormgeven? Bodysculptor Excell+ en LPG Endermologie zijn twee krachtige behandelingen die je kunnen helpen om je lichaamsdoelen te bereiken, of je nu werkt aan specifieke probleemgebieden of een algehele transformatie nastreeft.


Wat deze behandelingen nog krachtiger maakt, is dat ze ook samen kunnen worden gecombineerd. De synergie tussen Bodysculptor Excell+ en LPG Endermologie maximaliseert het centimeterverlies en de verbetering van de lichaamsvorm. Dit betekent een nog effectievere aanpak voor een strakker, slanker lichaam.


Met Bodysculptor Excell+ en LPG Endermologie kun je verbluffende resultaten verwachten. Denk aan een aanzienlijke vermindering van centimeters, verbeterde lichaamscontouren en een aanzienlijk strakkere huid. Of je nu hardnekkig vet wilt aanpakken, de algehele lichaamsspanning wilt verbeteren of gewoon je zelfvertrouwen wilt vergroten, deze behandelingen kunnen je helpen je lichaamsdoelen te bereiken op een manier die bij jou past. Kies voor een slankere, zelfverzekerdere jij met Bodysculptor Excell+ en LPG Endermologie.

Huidtherapie bij Mediserve Skin Clinic Ninove

CM VERLIES

MEER WETEN OVER HUIDTHERAPIE?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

MEDISERVE SKIN CLINIC

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

bottom of page