top of page
Dr. Christine Schrammek Green Peel Classic behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GREEN PEEL® CLASSIC

Dr. Christine Schrammek Green Peel Energy behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GREEN PEEL® ENERGY

Dr. Christine Schrammek Green Peel Fresh Up behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GREEN PEEL® FRESH UP

LPG® Endermologie behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

Crystal Clear Skincare Microdermabrasie behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

MICRODERMABRASIE

MOGELIJKE BEHANDELINGEN

LITTEKENS

Behandeling van littekens bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LITTEKENS

Wat zijn littekens?

Een litteken op de huid ontstaat door een beschadiging van de huid. Denk aan een beschadiging na een ongeval, operatie of als resultaat van een huidprobleem, zoals vb. acne.


De vorming van een litteken is in wezen positief.  De huid maakt door de beschadiging nieuwe collageenvezels aan en herstelt zo de schade die de huid heeft opgelopen.  Dit is het litteken.


De zichtbaarheid van een litteken is afhankelijk van een heleboel factoren, zoals leeftijd, de plaats waar het litteken zich bevindt, de genen en de kleur van de huid.


Bij Mediserve Skin Clinic kunnen we littekens behandelen op diverse plekken van het lichaam. Denk aan littekens op je gelaat door bijvoorbeeld acne, pigment of een ooglidcorrectie.


Maar ook littekens op het lichaam door bijvoorbeeld liposuctie, brandwonden of een keizersnede kunnen we heel goed behandelen.

BEHANDELING EN RESULTATEN

LITTEKENS

Littekens kunnen op verschillende manieren worden behandeld.  


Door de gespecialiseerde LPG Endermologie Medical techniek kunnen we op een geheel pijnloze manier diverse littekens en brandwonden aanpakken. Bij littekens komt het vaak voor dat  weefsels in de huid gaan ophopen en verkleven. Door middel van onze behandelingen verhelpen we de verklevingen en stimuleren we de natuurlijke collageen- en elastine productie, zodat het herstelproces makkelijker verloopt.


Op deze manier verlichten we de pijn, zorgen we ervoor dat je een stuk van je mobiliteit terugkrijgt en het belangrijkste : we zorgen ervoor dat je litteken minder zichtbaar is en dus minder opvalt.


Om je litteken op een zo effectief mogelijke manier te kunnen aanpakken is het belangrijk dat we het litteken grondig onderzoeken, zodat we een behandelplan op maat kunnen voorstellen maken.

Huidtherapie bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LITTEKENS

MEER WETEN OVER HUIDTHERAPIE?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

MEDISERVE SKIN CLINIC

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

bottom of page