top of page
Nimue Active Rejuvination behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

ACTIVE REJUVINATION

Dr. Christine Schrammek Ageless Future Treatment behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

AGELESS FUTURE TREATMENT

Dermalux LED behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

DERMALUX™ LED

Nimue Environmentally Damaged Skin (SRC™) behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

ENVIRONMENTALLY DAMAGED SKIN (SRC™)

Dr. Christine Schrammek Green Peel Classic behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GREEN PEEL® CLASSIC

Dr. Christine Schrammek Green Peel Energy behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GREEN PEEL® ENERGY

Dr. Christine Schrammek Green Peel Fresh Up behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

GREEN PEEL® FRESH UP

LPG® Endermologie behandeling bij Mediserve Skin Clinic Ninove

LPG® ENDERMOLOGIE

MOGELIJKE BEHANDELINGEN

VERSLAPTE HUID

Behandeling van een verslapte huid bij Mediserve Skin Clinic Ninove

VERSLAPTE HUID

Wat is een verslapte huid?

Verslapte huid, zowel voor het gelaat als het lichaam, verwijst naar een toestand waarin de huid haar natuurlijke stevigheid en elasticiteit heeft verloren. Dit kan leiden tot hangende, gerimpelde of slappere huid op het gezicht of op verschillende lichaamsgebieden. Verslapping kan het gevolg zijn van veroudering, langdurige blootstelling aan de zon, gewichtsverlies, zwangerschap of andere factoren.

BEHANDELING EN RESULTATEN

VERSLAPTE HUID

LPG Endermologie is een geavanceerde niet-invasieve behandeling die zich richt op het verstevigen van de huid en het verjongen van het uiterlijk. Met behulp van speciale technologieën worden zachte, diepgaande massages toegepast op zowel het gelaat als het lichaam, wat de huid stimuleert en de productie van collageen en elastine bevordert. Dit resulteert in een stevigere, strakkere huid en helpt om tekenen van veroudering en verslapping te verminderen.

Na een reeks LPG Endermologie-sessies zijn de resultaten vaak opmerkelijk. De huid wordt zichtbaar strakker en gladder, met verminderde rimpels en lijntjes. Bovendien verbetert de algehele textuur en teint van de huid. De combinatie van diepe massagetechnieken en verbeterde bloedcirculatie draagt bij aan een jeugdiger en frisser uiterlijk.Om de effecten van LPG Endermologie te optimaliseren, biedt LPG speciale cosmetische producten en nutricosmetica aan. Deze producten bevatten actieve ingrediënten nl collageen, omega 3-6-9 en hyaluronzuur, die de huid van binnenuit voeden en de resultaten van de behandeling ondersteunen. Het gebruik van deze producten, in combinatie met regelmatige LPG Endermologie-sessies, kan bijdragen aan een langdurig stevige en jeugdige uitstraling.


LPG Endermologie wordt aanbevolen in kuurvorm, waarbij de exacte hoeveelheid sessies afhangt van de individuele huidproblemen. Na de kuur wordt onderhoudsbehandeling aanbevolen, meestal twee keer per maand, om de bereikte resultaten zo lang mogelijk te behouden. Om de resultaten te optimaliseren adviseren wij een combinatie aan van Facials, LPG kuurvorm en thuisverzorging aan, natuurlijk op maat gemaakt.

Huidtherapie bij Mediserve Skin Clinic Ninove

VERSLAPTE HUID

MEER WETEN OVER HUIDTHERAPIE?
GRAAG PERSOONLIJK ADVIES?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

MEDISERVE SKIN CLINIC

Zelfzeker in je huid, dankzij innovatie corrigerende behandelingen

bottom of page